Indicatoren op waterflesje bedrukken u moet weten

Hoezo wensen zijn een ieder verdere mineraalwater drinken? Mineraalwater drinken helpt bij dit afvallen omdat dit een vol gevoel geeft. Daarenboven zorgt drinkwater vanwege een vochtbalans, hetgeen belangrijk is teneinde voedingsstoffen te vervoeren door het lijf, een lichaamstemperatuur te reguleren en eetwaren te verteren.

Is leverbaar met de eigen bedrijfslogo, alang tot wil in RONDOMDRUK. Graag produceren wij voor u ons prijsopgave. Prikkels kan zijn leverancier en dealer van de verschillende Doppers in kleur. We mogen dit totaal verder volledig op maat produceren. Verpakking en eventuele teksten volkomen in de bedrijfsstijl.

Witte fles mineraalwater betreffende de persoonlijk merknaam, opdruk en tekst op dit etiket. dit label is geheel naar de eigen smaak in te vullen. Deze flesjes zij..

Dit waterflesje betreffende ons inhoud aangaande 50cl mag verder geproduceerd worden met een geribbeld oppervlakte. Het geribbelde oppervlakte zorgt wegens verdere grip. Een 500ml flesjes geraken veelal ingezet op beurzen of evenementen, waarbij bezoekers langer onderweg zijn en uiteraard verdere moeten drinken. Waterflesjes 330ml Waterflesjes 500ml 3. Selectie uit bronwater ofwel mineraalwater

Bij een orderbevestiging ontvangt u dan ook een aanleverspecificaties wegens dit aanleveren aangaande dit logo. Het merknaam dient u dan ook aan te leveren zodra gevectoriseerd .

Flessen mineraalwater met de eigen merknaam op het etiket gedrukt. Totaal tot de persoonlijk smaak in te vullen. Deze flesjes bestaan afgevuld met zuiver bronwa..

Mits officieel Dopper-b2b dealer dragen wij u gaarne extra opties met, vraag vrijblijvend meer informatie met bij Prikkels BV.

Wij bestaan wél een en weet oor. Vanwege iedere client. Of jouw nu vragen hebt aan druktechnieken of ons mooie deal. Bel gerust. We helpen je reclame produceren.

Een frisse dorstlesser, witte flesjes met bronwater met de persoonlijk logo. De flesjes bestaan leverbaar in een korte 330ml betreffende draaidop of omvangrijke 500ml betreffende sportcap en worden voorzien aangaande een full colour label. Zo is de boodschap op beste manier naar de klanten overgebracht.

Ze weten hetgeen de opties voor een opdruk zijn, op welke manier een merknaam zo goed geoorloofd tot bestaan recht komt en welke tinten waterflesje bedrukken uit jouw merknaam het mooist te verbinden zijn met dit product.

Ja, ik wensen zijn af en toe een mailtje onthalen met trends, adviezen, nieuws of ons aanbieding. U kan dit ook enigszins afwachten en u uitschrijven voor de 1e volgende nieuwsbrief. We delen de gegevens ook niet met derden! Stel de vraag, in 1 werkdag antwoord

Bij Maxilia hebben wij een persoonlijk ontwerpstudio, snelle jongens welke zorgen dat je logo zo echt mogelijk op het middel komt.

De DOPPER drinkfles is bedoeld een ieder welke ons positieve bijdrage wenst te leveren aan ons leefmilieu en SIMAVI wenst te helpen. Ons vast bedrag wordt namelijk per fles gedoneerd aan SIMAVI welke hiermee waterprojecten in ontwikkelingslanden ondersteund.

Bij Maxilia hebben we een eigen ontwerpstudio, snelle jongens die wensen het je merknaam zo juist geoorloofd op dit middel komt.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15

Comments on “Indicatoren op waterflesje bedrukken u moet weten”

Leave a Reply

Gravatar